Primus Media je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovne djelatnosti tvrtke su uvoz, nabava i prodaja. Mlada i perspektivna tvrtka trenutačno zapošljava 12 djelatnika, te se rapidno širi povećavajući svakodnevno djelatnosti i asortiman. Prateći svjetske trendove i potražnju svojih kupaca, u želji da svojim kupcima pružimo proizvode vrhunske kvalitete stekli smo mnogobrojne partnere dijeljem Europe. 

Glavni dio asortimana i ponude tvrtke se sastoji od proizvoda namijenjenih uređenju doma i vrta, te proizvodima za njegu i ljepotu. Težimo stalnom razvoju, i usvršavanju, sve s ciljem da steknemo zadovoljne klijente i buduće suradnike. Upravo iz tog razloga svoju ponudu nadopunjavamo i mijenjamo iz dana u dan, kako bi se istaknuli na hrvatskom tržištu i svojim kupcima ponudili proizvode koji su aktualni na svjetskim tržištima. Poseban naglasak smo stavili na samu kvalitetu proizvoda za koju smatramo da je ključ uspjeha svake tvrtke. Beskompromisno odbijamo u svom asortimanu imati nekvalitetne proizvode kako bi povećali vlastitu zaradu.

Osim maloprodaje, tvrtka se bavi veleprodajom i opskrbom trgovačkih lanaca i maloprodaja. Za sve upite vezano za maloprodaju slobodno nas konaktirajte ili nam pošaljite upit putem kontakt forme a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

Kroz našu web stranicu cilj nam je predstaviti naše ciljeve i viziju, te naše proizvode. Na našim stranicama svakodnevno možete pronaći nove proizvode te putem email-a izvršiti narudžbu istih. Također, kroz kratak vremenski period cilj nam je dio poslovanja i prodaje preseliti na internet, te našu trenutnu web stranicu pretvoriti u web shop na kojem će naši kupci iz udobnosti svog doma moći kupovati naše kvalitetne proizvode.

O NAMA

© 2017 Primus Media. Web stranicu napravio: David Holjevac